Parterapi ved ptsd

Viser 1 svartråd
 • Forfatter
  Indlæg
  • #2883

   Hej,
   Kan du som psykolog i Landsforeningen for ptsd ramte og pårørende anbefale en parterapeut eller psykolog, som arbejder med traumebehandling og parterapi? Og som har erfaring med at behandle de problemer som ptsd hos den ene part kan medføre i et parforhold? Måske har du selv kompetencer og erfaring indenfor dette?
   Man kan søge behandler på borger.dk, eller google på emnet, men det er et kæmpe og uoverskueligt detektivarbejde, så jeg håber derfor at du har kendskab til nogle behandlere.

   Venlig Hilsen
   Gitte Quist

  • #2884

   Kære Gitte,

   Mange tak for dit spørgsmål! Jeg forstår godt, at det kan virke helt uoverskueligt at lede efter en psykolog på nettet. Der findes jo mange psykologer, der arbejder med forskellige specialer og forskellige teoretiske retninger. Både traumer, PTSD og parterapi er noget, som virkelig kræver viden og erfaring. Jeg selv har meget erfaring med de to førstnævnte – traumer og PTSD – og også pårørende arbejde, men ikke decideret parterapi. MEN: Jeg har kontakt til andre psykologer i DK, der arbejder med dette. Så send mig gerne en mail på mail@km-specialpsykolog.dk, og så skal jeg forsøge at hjælpe dig videre! Håber det er hjælp til dig, ellers så skriv igen.

   De bedste hilsner fra
   Kristine Mikkelsen

Viser 1 svartråd
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.