Henvisning til at stille diagnose

Tagget: 

Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #2843
   Anonym
   Deltager

   Min statsautoriserede (ved ikke om det har betydning) psykolog mener jeg har KPTSD. Psykiatrien som jeg var ved i 2017 sendte mig i behandlingsforløb ifbm angst, stress og depression. men jeg har blot fået det værre med mange symptomer på ptsd. Men jeg kan ikke få nogen til at udrede mig. Den psykiater jeg er henvist til vil ikke da han “ikke vil kigge på hvorfor jeg har det sådan”, men hvordan han kan behandle. Han har givet mig medicin jeg ikke kan tåle (voldsom nældefeber der krævede prednisolon) og sagt jeg skal kigge i en lyslampe hver dag. Derudover vil min forsikring for tab af erhvervsevne ikke dække da jeg ikke er udredt.
   Hvordan kan jeg komme videre ift at få en udredning? Jeg er pt i fleksjob og har måtte gå yderligere ned grundet min tilstand.

  • #2844
   Per Jørgensen
   Moderator

   Hej

   DU skriver den psykiater du er henvist til ?

   Hvis det er tilbage til 2017, ville jeg gå til egen læge og bede om at blive sendt til udredning for PTSD, det kræver selvfølgelig lidt snak om hvad det drejer sig om, og det vil også være en god ide at din psykolog skriver et brev til din læge om hvorfor han / hun mener du bør udredes. Hvordan man så bliver det er lidt med forskel fra region til region, håber det var svar nok ?

  • #2845
   Anonym
   Deltager

   Min psykolog har skrevet til min læge, men min læge kan kun henvise mig til psykiatrien der mener det er angst/stres/depression “for det var det jo i 2017”, og de siger jeg har været i behandlingsforløb så nu kan de ikke gøre mere. Ja jeg er henvist til psykiater, men han vil ikke udrede. Blot behandle mine symptomer.
   Så jeg er endt i en blindgyde ift at få en udredning. Forstår ikke det skal være så svært. Som min psykolog siger har hun brug for en ordentlig udredning ift behandlingen, men den kan jeg ikke få nogen steder?

  • #2846
   Per Jørgensen
   Moderator

   Nu ved jeg ikke hvad din læge henviste til sidste gang og kender hellere ikke din historie, men en konkret udredning for PTSD som han kan lave en ny henvisning til i Psykiatrien ville være fornuftigt, og igen kommer din grund også lidt med ind i spillet, for er det arbejdsrelateret, barndommen, eller hvad ligger til grund ? noget ligger lige til højrebenet hvor andet kræver en del mere arbejde hvis man kan beskrive det sådan. Har du snakket åbent og ærligt med din læge ? det kræver åbenhed så fagpersonen kan “gennemskue” hvad det evt. drejer sig om.

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.